Bärfrämjandet Bärfrämjandet Bärfrämjandet
  • Våra bärodlare
    • Jordgubbens dag
    • Hitta din lokala bärodlare
    • Självplock
    • Om svensk bärodling
    • Barnen i centrum på (H)jordgubbens dag
    • Hallå där Mikael Svensson, odlingsansvarig!
    • Holger odlar jordgubbar vid polcirkeln
    • Broschyr
  • Bärfakta
    • Jordgubbar
    • Jordgubbshistoria
    • Hurra! Det är säsong för svenska jordgubbar.
    • Välj jordgubbe efter smak – hitta din egen favorit!
    • Hallon
    • Blåbär
    • Åkerbär och allåkerbär
    • Övriga bär
    • “Varje bär är ett signifikant tillskott”
    • Våra vänner pollinatörerna
  • Tips och råd
    • Lyckas med sylt och saft
    • Tips och Trix – Jordgubbar
    • Tips och trix – hallon
  • Recept
    • Årets bärrätter och -desserter genom tiderna
    • Carina Brydlings recept
    • Malin Bromans recept
  • Nyheter
    • Nyheter
    • Bildbank
  • Kontakt
    • Kontaktuppgifter

Recept

Lägg färska och rensade hallon i en glasburk, fyll på med dubbel mäng vitvinsvänäger.

Lägg på locket och låt burken stå i fönstret ca 1 vecka.

Sila bären och häll upp den vackra hallonröda vinägern i en flaska.

Servera den blandad med en god olja, salt och peppar som salladsdressing.

Bärfrämjandet drivs av bärsektionen inom LRF Trädgård.
Har du frågor, synpunkter eller kommentarer är du välkommen att kontakta oss!